book online

Winter season 2018/2019

December 16, 2018 to Easter mondat April 17, 2019The following booking conditions apply: Minimum lenght of stay: 3 night. Arrival and departure: daily

  reservation@name.com Reservation hotline: +1 800 1234 556

  Edelweiss Outdoor Shop

  edelweiss-shop.ro

  Edelweiss Outdoor Shop – magazinul tău de echipament montan

  Edelweiss (din limba germană): Floare de colț, fiind simbolul muntelui atat in țările alpine cât și în România. În Bucovina floarea de colț este foarte raspandită în masivul Rarău, acesta fiind la rândul sau un simbol local.
  *
  În iarna anului 2010, magazinul Edelweiss se deschide la Câmpulung Moldovenesc din pasiune pentru sport și natură.
  *
  Pentru noi, valoarea este o combinație de dorință, brand, preț și nu in ultimul rând, calitate. Suntem un magazin care nu vinde produse de la un singur producator, suntem diferiți și dorim să oferim branduri din întreaga lume, precum: Marmot, Picture, Petzl, Ortovox, Climbing Technology, Singing Rock, On Shoes, La Sportiva, Salomon, Salewa, Pinguin, Thule, Victorinox, Nikwax etc. Încercăm ca produsele să fie cat mai diversificate, pentru a acoperi o gamă cât mai largă de sporturi și activitați outdoor, cu prețuri pentru toate buzunarele.
  *
  În primăvara anului 2012 am decis sa ne creem propriul nostru magazin online. Astfel, am marit gama de produse și stocurile pentru a satisface cererea clientilor nostri.
  *
  La Edelweiss pasiunea noastră pentru natură și sport rămâne clară, încercând să atragem tânăra generație spre adevărata aventură in aer liber. Misiunea noastră este de a mulțumi clienții, prin a le oferi consilierea de care au nevoie în alegerea echipamentului potrivit (alergare, drumeție, escaladă, schi, snowboard, parapantism etc.), livrarea să fie cat mai rapidă, returnarea produsului cât mai simplă, garantând branduri de calitate.

  facebook

  Adresa:
  Strada Calea Bucovinei Nr. 12, Etaj 1, Campulung Moldovenesc, jud. Suceava

  Telefon:
  0732 829 926

  Vă aşteptăm la Edelweiss Outdoor Shop din noua locaţie de la baza pârtiei Rarău, în cadrul  complexului RarăuRental

  Copyright © 2021 Rarau Ski Resort