rezervă online

Pentru sezonul de Iarnă
15 Decembrie 2021 - 15 Aprilie 2022,

se aplică următoarele condiții de rezervare:

*în conformitate cu reglementările în vigoare, putem acomoda doar OASPEȚII CU CERTIFICAT VERDE ELECTRONIC COVID
*restaurantele și barurile noastre sunt deschise doar pentru oaspeții CAZAȚI
*sejur minimum: 3 nopţi &
*Check-in Check-out: zilnic

  office@hotel-eden.ro Telefon Rezervare: +40 723 471 755

  Edelweiss Outdoor Shop

  edelweiss-shop.ro

  Edelweiss Outdoor Shop

  magazinul tău de echipament montan

  Edelweiss (din limba germană): Floare de colț, fiind simbolul muntelui atat in țările alpine cât și în România. În Bucovina floarea de colț este foarte raspandită în masivul Rarău, acesta fiind la rândul sau un simbol local.
  *
  În iarna anului 2010, magazinul Edelweiss se deschide la Câmpulung Moldovenesc din pasiune pentru sport și natură.
  *
  Pentru noi, valoarea este o combinație de dorință, brand, preț și nu in ultimul rând, calitate. Suntem un magazin care nu vinde produse de la un singur producator, suntem diferiți și dorim să oferim branduri din întreaga lume, precum: Marmot, Picture, Petzl, Ortovox, Climbing Technology, Singing Rock, On Shoes, La Sportiva, Salomon, Salewa, Pinguin, Thule, Victorinox, Nikwax etc. Încercăm ca produsele să fie cat mai diversificate, pentru a acoperi o gamă cât mai largă de sporturi și activitați outdoor, cu prețuri pentru toate buzunarele.
  *
  În primăvara anului 2012 am decis sa ne creem propriul nostru magazin online. Astfel, am marit gama de produse și stocurile pentru a satisface cererea clientilor nostri.
  *
  La Edelweiss pasiunea noastră pentru natură și sport rămâne clară, încercând să atragem tânăra generație spre adevărata aventură in aer liber. Misiunea noastră este de a mulțumi clienții, prin a le oferi consilierea de care au nevoie în alegerea echipamentului potrivit (alergare, drumeție, escaladă, schi, snowboard, parapantism etc.), livrarea să fie cat mai rapidă, returnarea produsului cât mai simplă, garantând branduri de calitate.

  facebook

  Adresa:
  Strada Calea Bucovinei Nr. 12, Etaj 1, Campulung Moldovenesc, jud. Suceava

  Telefon:
  0732 829 926

  Vă aşteptăm la Edelweiss Outdoor SHOP

  Copyright © 2023 Rarau Ski Resort