book online

Winter season 2018/2019

December 16, 2018 to Easter mondat April 17, 2019The following booking conditions apply: Minimum lenght of stay: 3 night. Arrival and departure: daily

  reservation@name.com Reservation hotline: +1 800 1234 556

  Info

  info

  Rarau Ski Resort

  Pârtia Rarău este ÎNCHISĂ * !!!

  Program săptămâna 12 aprilie05 decembrie
  Sâmbătă 17 aprilie / Duminică 05 decembrie
  09:00 – 19:00  / 09:00 – 19:00  Pârtia este ÎNCHISĂ*
  Telegondola este ÎNCHISĂ
  *
  LuniVineri
  Pârtia este ÎNCHISĂ 
  09:00 – 19:00
  Miercuri *
  * 12:00 – 19:00


  Rarău Ski Resort – SERVICII

  • centru de închiriere echipamente sportive schi&snowboard şi servicii profesionale de întreţinere / service ski;
  • şcoală de schi / instructori certificaţi;
  • shop articole sportive;
  • apres schi;
  • cabină foto;
  • închiriere ATV-uri;
  • souvenirs Bucovina shop;
  • skibus – bus transfer parcare intermediară.

  Noutăți regăsești şi pe social media, la RarăuSkiResort Campulung Moldovenesc & Pârtia Rarău Campulung Moldovenesc

  destinaţia ta

  de vacanţă

  trăieşte-ţi clipa

  Petrece alături de noi

  super vacanţe de iarnă!

  De ce îmi place

  Bucovina?

  “Bucovina îmi place pentru că aici există culori pe care mulţi pământeni nu mai pot să le vadă. Pentru că cerul miroase a răşină, pentru că fâneţele au flori felurite, pentru că păsările nu contenesc să cânte, iar stelele nu cad, ci doar măsoară infinitul.
  Îmi place în Bucovina pentru că aici oamenii te privesc în ochi şi îţi doresc zi bună, chiar dacă nu i-ai mai întâlnit niciodată. Îmi place pentru că bătrânii ei mai ştiu să se mire, iar copiii să se ruşineze. Pentru că vara e parfumată cu iz de fân proaspăt, iar toamna cu miros de otavă; pentru că merele pot fi roşii sau galbene, iar prunele par brumate. Pentru că laptele are gust de păşune înmiresmată şi e păstrat în oale de lut. Pentru că dacă nu desluşeşti într-o zi un zvon de bucium sau de fluier, sigur vei auzi clinchet de clopot ori dangăt de talangă.
  Pentru că în Bucovina caii sunt frumoşi, iar rândunelele mai găsesc streşini sub care să-şi lipească măiestrit cuibul. Pentru că soarele răsare numai dacă sclipeşte roua, ori scânteiază troienele îngheţate. Pentru că norii nu se opresc niciodată. Pentru că mai există cămeşi şi bundiţe, opinci şi sumane. Pentru că fetele şi feciorii mai ştiu să cânte. Pentru că mai vin brazii la veselie sau la jale. Pentru că mai pleacă berzele. Pentru că mai latră către seară câinii la cirezi, pentru că mai foşnesc pomii în livadă. Pentru că părinţii binecuvântează tinerii înainte de nuntă, iar pruncii ţipă cât pot la botez.
  Pentru că bunicile mai pot împleti ciorapi de lână, pentru că femeile mai coc cozonaci. Pentru că nimeni nu se întreabă unde o fi raiul. Pentru că ridicându-se de la masă îşi fac cruce mulţumind şi când au mai mult şi când au mai puţin. Pentru că pădurile cu cât sunt mai adânci cu atât sunt mai tăcute. Pentru că apele cu cât sunt mai zgomotoase, cu atât sunt mai puţin adânci. Pentru că în Bucovina sunt hribi dolofani şi afine mari. Pentru că păstrăvii au cele mai roşii puncte pe care le-am văzut.
  Dar cel mai mult îmi place în Bucovina pentru că de aici Dumnezeu nu a plecat niciodată.”

  Casian Balabasciuc – De ce îmi place Bucovina?

  destinaţia ta

  de vacanţă

  Abonează-te la noutăţi

  *

  Copyright © 2021 Rarau Ski Resort