rezervă online

Pentru sezonul de Iarnă
15 Decembrie 2021 - 15 Aprilie 2022,

se aplică următoarele condiții de rezervare:

*în conformitate cu reglementările în vigoare, putem acomoda doar OASPEȚII CU CERTIFICAT VERDE ELECTRONIC COVID
*restaurantele și barurile noastre sunt deschise doar pentru oaspeții CAZAȚI
*sejur minimum: 3 nopţi &
*Check-in Check-out: zilnic

  office@hotel-eden.ro Telefon Rezervare: +40 723 471 755

  Rarau Rental

  raraurental.ro

  RARAU RENTAL

  Închiriere echipament ski & snowboard

  Servicii de ski-service de înaltă calitate

  Construit din pasiune pentru ski și sporturile de iarnă, Rarau Rental se recomandă a fi mai mult decât un centru de închirieri, un magazin sau un atelier de reparații pentru echipamentele de ski și snowboard. Dorim ca Rarau Rental să fie un punct de interes pentru toți practicanții sporturilor de iarnă, un loc în care dorim să vă oferim toate informațiile despre echipamentele de care aveți nevoie.
  *
  Rarau Rental oferă o varietate mare de pachete pentru închiriere, în funcție de sportul pe care dorești să-l practici. Colegii noștri te vor îndruma în alegerea echipamentului potrivit și vor sta la dispoziție cu informații de ultimă oră despre echipamentele necesare sporturilor de iarnă. Venim în întâmpinarea iubitorilor de ski, în funcție de nivelul de pregătire, cu pachete STANDARD sau PREMIUM, dar suntem pregătiți și pentru clienții mai exigenți care pot alege pachetul VIP care conține ski-uri de top din categoria SL sau GS. Veți găsi, în egală măsură și echipamente destinate snowboard-ului sau amatorilor de freeride.
  *
  Pentru iubitorii snowboard-ului, Rarău Rental vă pune la dispoziție echipamente de ultimă generație, atât pentru adulți cât și pentru copii, mărcile FLOW, ROSSIGNOL, BURTON, SALOMON și VOLKL. Avem 70 de plăci cu dimensiuni cuprinse între 110 cm și 170 cm, cu legături reglabile și în funcție de mărimea bootului folosit, 80 de perechi de boots cu strângere rapidă BOA, cu mărimi cuprinse între 33 si 47 (21 cm și 31 cm mărime mondo)
  *
  Indiferent de domeniul sau de de pârtia pe care o alegi în această iarnă, te invităm să faci un mic popas la Rarau Rental pentru a alege cel mai potrivit echipament.

  facebook

  Adresa:
  Str Izvorul Alb, Km. 5 (4,51 km)
  725100 Câmpulungul Moldovenesc

  Telefon:
  0784 184 144

  Vă aşteptăm la RARAU RENTAL, la noua noastă locaţie de la baza pârtiei Rarău

  Copyright © 2023 Rarau Ski Resort